fbpx
  • Østre Allé 52, 4200 Slagelse
  • 8980 1500

ÅBENT ALLE DAGE VED AFTALE

BOOK ET MØDE

STÅL LOOK

Skarp industri møder nordisk minimalisme!

Et køkken med stil og en naturlig “KANT”, som kan skabe en lofts stemning med få virkemidler.

Denne front kan bruges i hele huset, og kan kombineres med elegant blødhed

fra mange af Häckers andre serier, ellers holdes helt stramt.

Dit køkken – dit valg!

Fakta om STÅL LOOK

Stål look lågen er en 19 mm tyk MDF låge, som er beklædt med en lakeret laminat, som har en lodret børste retning på stål looket. På bagsiden er den lava grå. Den er kantet på alle 4 sider i samme materiale som fronten. I denne serie findes der ligeledes vintrinelåger både med almindelig glas og frostet glas.

Du kan få Stål look i Classic, ClassicMAX og ClassicART.

Det kan være svært at vælge det helt perfekte greb til ens køkken.

 

Heldigvis har vi mange at vælge i mellem, så netop ens personlige stil bliver understreget, hvad enten det er blødt eller stringent.

Häcker går op i både nær- og fjernmiljøet, og vi er stolte af at kunne sige, at vi er fuldstændig CO2-neutrale, og har flere miljøcertifikater, som vi elsker at vise frem.

Et stål look kan skabe et køkken med stil. Du kan kombinere den på mange måder. En glanskamp mellem smukke fronter, fra metallisk lys børstet til en fx. naturlig vintage eg. Vælg en virkelig udtryksfuld kombination. Design dit nye køkken i et moderne industrielt look med din helt personlige stil. Pssst. . . denne låge ser ikke kun fantastisk ud, den føles godt og passer ind i alles budget.

Fås i mange farver

Call Now Button