fbpx
  • Østre Allé 52, 4200 Slagelse
  • 8980 1500

ÅBENT ALLE DAGE VED AFTALE

BOOK ET MØDE

KLASSISK LANDSTIL

Det er den perfekte kombination af hygge og elegance.

Hvis du vil have et klassisk landskøkken, er disse serier noget for dig.

De fløjlsagtige fronter, hvorpå træets naturlige korn kommer frem, tiltrækker alles opmærksomhed.

Dette skaber et perfekt køkken i landlig stil, der gør dit hjem endnu mere hyggeligt

Fakta om KLASSISK LANDSTIL

De klassiske landstilslåger Bristol og Hampton er 20 mm tykke låger, som består af en massivtræ ramme og finér i fyldningen. Bagsiden er afstemt efter farven på fronten. Boston er bygget op som en klassisk rammelåge, og er en 19 mm tyk . Den er samlet af 5 stykker og beklædt med en melamin med træstruktur. I disse serier findes der ligeledes vintrinelåger både med almindelig glas og frostet glas.

Du kan få Klassisk Landstil i Classic

Det kan være svært at vælge det helt perfekte greb til ens køkken.

 

Heldigvis har vi mange at vælge i mellem, så netop ens personlige stil bliver understreget, hvad enten det er blødt eller stringent.

Häcker går op i både nær- og fjernmiljøet, og vi er stolte af at kunne sige, at vi er fuldstændig CO2-neutrale, og har flere miljøcertifikater, som vi elsker at vise frem.

Den varme træindretning giver et køkken en særlig behagelig atmosfære. Valget er dit – udvid køkkenet med smarte morgenkroge eller stilfulde hylder. Giv dine yndlingssager plads til at arbejde. Særligt smarte – oplyste glasskabe og hylder giver køkkenet det “bestemte spark”. Pak dit køkken ind med den rigtige bordplade – vi har et stort spændende udvalg!

Call Now Button